Home arrow Sanitair

Sanitair PDF Afdrukken E-mail

Vijf-stappen-plan voor de renovatie of nieuwbouw van uw badkamer of toilet

badkamer.jpgOns beproefde vijf-stappen-plan is de beste garantie voor een succesvolle renovatie van uw badkamer of toilet. Wij kunnen u adviseren over wat wel en niet mogelijk is en over welke slimme oplossingen er zijn. We maken bovendien een creatief ontwerp voor u met het oog op een perfect resultaat.

Stap 1 Opnemen situatie
Wij nemen de situatie eerst bij u op (gratis en vrijblijvend). Want voor een goed ontwerp met kostenbegroting is het van het grootste belang te weten hoe het zit met o.a. de waterleidingen, afvoeren, verwarming en ventilatie. Maar ook hoe het is gesteld met de hoedanigheid van de vloer, het plafond en het tegelwerk. En uiteraard willen we vernemen wat precies uw wensen zijn!

toilet.jpgStap 2 Ontwerp
Een goed ontwerp is de basis voor uw nieuwe badkamer. Het ontwerp dient als basis voor de kostenbegroting van werkzaamheden en de stelpost (aanname) van sanitair en tegels. Zo weet u direct, zonder definitieve keuze van sanitair en tegels, wat uw nieuwe badkamer gaat kosten.

Stap 3 Bespreken ontwerp en kostenbegroting
Als het ontwerp met kostenbegroting klaar is wordt het uitgebreid met u besproken. Wellicht moeten er wijzigingen worden aangebracht en heeft u tijd nodig om het een en ander te overdenken. Wanneer u er helemaal uit bent en het ontwerp definitief is, krijgt u een vaste aanneemsom inclusief stelpost sanitair. Nu kunt u een verantwoorde beslissing voor een principeopdracht nemen.

vrouwdouche.jpgStap 4 Selectie sanitair en tegels
Na uw principeopdracht begeleiden en adviseren we u bij het definitief uitzoeken van sanitair en tegels. Hiervoor werken wij samen met onder andere de Vegro, die uitgebreide showroom hebben waar u alles op het gebied van sanitair kunt uitzoeken. Wanneer alles is uitgezocht krijgt u een gespecificeerde sanitairlijst en wordt de aanneemsom aangepast met het eventuele verschil tussen de opgenomen stelpost en de sanitairlijst. Na uw akkoord worden de werkzaamheden ingepland, het sanitair besteld en de uitvoering voorbereid.

Stap 5 De uitvoering
De uitvoering gebeurt door speciaal opgeleide monteurs en afbouwvakmensen die volgens een gekwalificeerd waarborgsysteem garant staan voor een perfecte afwerking.

Ook toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Neem dan contact met ons op. Wij komen voor advies graag bij u langs.

 

Klik hier voor onze fotogalerij met diverse badkamers.